036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Advocaat Almere

Bent u opzoek naar een advocaat in Almere? Overweeg dan eerst juridisch en/of fiscaal advies van De Rechtsspecialist. De Rechtsspecialist levert dezelfde juridische en fiscale diensten als advocaten in Almere, maar dan voor een aanzienlijk lager uurtarief. Daarbij is het eerste contact altijd gratis, zodat wij de situatie voor u kunnen inschatten en een plan kunnen maken.

Advocaat in Almere

Tarieven

Ondanks de kwaliteit van onze dienstverlening weten wij een concurrerend uurtarief van € 60,- (ex. btw) te bewerkstelligen. De belangrijkste oorzaak van dit concurrerende uurtarief ligt in het feit dat er bij ons geen advocaten, maar juristen in Almere werkzaam zijn. Daarnaast komen onze medewerkers altijd naar u toe in plaats van andersom. Op deze manier bevindt u zich in een vertrouwde omgeving en kunnen wij onze kostenbesparing op de huur van een representatief kantoorpand doorberekenen aan u.

Verschil tussen een jurist en een advocaat in Almere

In de praktijk is het enige merkbare verschil tussen een jurist en een advocaat in Almere, een aanzienlijke kostenbesparing. Een jurist kan voor een belangrijk deel namelijk dezelfde diensten verlenen als een advocaat. Een jurist kan u niet alleen adviseren buiten de rechtbank, maar ook tijdens een procedure voor de rechter. De wetgever heeft namelijk bepaald dat vertegenwoordiging door een advocaat niet bij alle zaken nodig is. Door in dergelijke zaken toch een advocaat in de arm te nemen, maakt u onnodig veel kosten. Het kan voorkomen dat een advocaat in een bepaald stadium voor het proces wel nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opsturen van een echtscheidingsconvenant aan de rechtbank. In zulke gevallen verrichten wij alle werkzaamheden in het voortraject, waardoor u de noodzakelijke kosten voor een advocaat beperkt tot een minimum. Indien er voor uw zaak wel een advocaat noodzakelijk is, brengen wij u in contact met een advocaat in Almere die wij aanbevelenswaardig achten.

Wie zijn wij?

Rechtsspecialist advocaten in Almere

Als relatief klein kantoor hebben wij de mogelijkheid om persoonlijk contact te houden met onze klant. Daarom weten wij altijd precies wat er voor u belangrijk is. Zodra u klant bij ons bent, kunt u altijd contact opnemen met uw eigen jurist. Zo zijn de lijnen kort en blijft u nooit langer dan nodig met een probleem zitten. Wij hechtten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Om die reden zijn er bij De Rechtsspecialist alleen universitair opgeleide juristen en fiscalisten werkzaam die uitstekend de weg kennen in het doolhof van de wet en regelgeving.

Of het nu gaat om een kort advies of een veelomvattende procedure, uw zaak is onze zaak.

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van Kersten

Laatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen