036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Advocaat arbeidsrecht

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht? Overweeg het inschakelen van de gespecialiseerde advocaten en juristen van De Rechtsspecialist.

Advocaat in het arbeidsrecht

Bij De Rechtsspecialist werken gespecialiseerde juristen. Onze juristen leveren dezelfde kwaliteit als een advocaat arbeidsrecht, maar tegen een aanzienlijk lager uurtarief. In het bijzonder bij een arbeidsrechtelijk conflict kunnen onze juristen u optimaal van dienst zijn. Zo kunnen wij u bijstaan door bemiddeling of advisering, maar als dat nodig is ook bij een procedure voor de kantonrechter. De wetgever heeft namelijk bepaald dat bij een arbeidsrechtelijke rechtszaak, een advocaat arbeidsrecht niet noodzakelijk is.

Kosten

Indien u uw zaak bij ons aanbrengt, maken wij hiervan eerst een kosteloze beoordeling. Voor de werkzaamheden na deze kosteloze beoordeling hanteren wij een uurtarief van € 60,- (ex. btw). Uiteraard is een vaste prijsafspraak ook mogelijk. Op deze manier weet u vooraf waar u aan toe bent.

De kosten voor juridische bijstand worden in sommige gevallen tot een bepaald maximum door de werkgever gedekt. Uit de praktijk blijkt echter dat de kosten van een advocaat arbeidsrecht regelmatig dit maximum overschrijden. Een arbeidsrechtelijk gespecialiseerde jurist blijft doorgaans echter binnen dit door de werkgever beschikbaar gestelde bedrag.

Win tijdig advies van een jurist of advocaat arbeidsrecht in

Regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is voortdurend in beweging en kent strikte termijnen. Om te voorkomen dat u geen aanspraak meer kunt maken op bepaalde rechten (denk aan een ontslagvergoeding, of recht op een WW-uitkering), is het aan te raden om in een zo vroeg mogelijk stadium arbeidsrechtelijk advies in te winnen. Het bijtijds inschakelen van een jurist of advocaat arbeidsrecht resulteert in de praktijk in het behalen van het best mogelijke resultaat. Reageer dan ook nooit meteen als uw werkgever u bijvoorbeeld wil ontslaan. U heeft recht op bedenktijd en u kunt juridische hulp inschakelen. Zodat u zelf, of samen met uw jurist, kunt bepalen of uw ontslag terecht is.

Bent u werknemer en heeft u een conflict met uw werkgever? Of bent u werkgever en op zoek naar juridisch advies? Onze specialisten helpen u graag. Neem via deze website vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over uw positie.

Het arbeidsrecht

Het arbeidsrecht omvat alle wetten en regels die van toepassing zijn op de juridische verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Het arbeidsrecht is destijds ingevoerd omdat de verhoudingen tussen een werknemer en werkgever niet gelijk waren. De werknemer wordt door middel van het arbeidsrecht beschermt tegen de machtige werkgever. Een jurist of advocaat arbeidsrecht kent deze regels en zal deze gebruiken teneinde een optimaal resultaat voor u te bereiken.

Advocaat arbeidsrecht

Wat doet een jurist of advocaat arbeidsrecht?

De werkzaamheden van een jurist of advocaat arbeidsrecht zijn veelzijdig. Zo staan wij werknemers bij die te maken hebben met bijvoorbeeld een loonvordering of een ontslag. Dit trachten wij zoveel mogelijk te doen door bemiddeling of advisering, maar indien nodig brengen wij een zaak voor de kantonrechter. Ook staan wij werkgevers bij. Onder andere bij het opstellen en beëindigen van arbeidsovereenkomsten.


Contact

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van Kersten

Laatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen