036-2022047
info@rechtsspecialist.nl

Advocaat Lelystad

Opzoek naar advocaat Lelystad? Overweeg juridisch en fiscaal advies van de rechtsspecialist. Wij zijn van mening dat de uurtarieven van Advocaten in Lelystad veel te hoog liggen, terwijl dit voor de meeste geschillen helemaal niet nodig is. Bekijk onze tarieven een oordeel zelf! Wij bieden juridisch advies op maat, waarbij een geschil vaak al is verholpen voordat het bij een rechter voorkomt. Wij streven naar een snelle, discrete en betrouwbare oplossing voor een betaalbare prijs. Heeft u een geschil? Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op via het online formulier of de "bel me terug" knop.

Advocaat Lelystad

Het eerste contact met De Rechtsspecialist is altijd gratis!

Advocaat Lelystad is een succes!

Wij van advocaten Lelystad ondersteunen en adviseren onze cliënten bij het oplossen van juridische vraagstukken. Onze aanpak is al meerdere malen succesvol gebleken en deze lijn zouden wij graag willen voortzetten. Heeft u een juridische vraag en heeft u geen idee hoe u dit het beste kunt aanpakken? Wij leveren rechtshulp op verschillende rechtsgebieden, zoals aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, belastingrecht, bestuursrecht, consumentenrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht en woon- en huurrecht. Advocaten Lelystad is actief op een groot aantal rechtsgebieden, waardoor vrijwel elke zaak met succes wordt opgelost.

Wij van advocaat Lelystad streven naar snelle en zorgvuldige oplossing, zodat het traject kort blijft en de dienst betaalbaar blijft. Naast rechtshulp leveren wij ook fiscaal advies. Heeft u juridisch of fiscaal advies nodig? Neem gerust contact met ons op en wij zullen vervolgens in samenspraak bepalen wat de vervolgstappen zijn.

Heeft u juridisch advies nodig? Zoek dan niet langer naar een advocaat in Lelystad, maar neem contact met ons op!

Tevreden klanten

"Ik heb nooit geweten dat deze service bestond en denk dat veel anderen dat ook niet weten. De service is zonder meer uitstekend te noemen. Geef het door aan anderen, want ook die kunnen er goed baat bij hebben."

J. van Veen, Zwolle.


"Ik werd eigenlijk direct geholpen en binnen 2 weken was mijn probleem opgelost! De persoonlijke aanpak, het betaalbare tarief en de betrouwbare werkwijze maken de rechtsspecialist geschikt voor iedereen die rechtshulp nodig heeft. Bedankt!"

A. van Kersten

Laatste nieuws

Logo Rechtsspecialist - Advocaten en Juristen